Terug naar overzicht

Ide Automotive blijft bereikbaar tijdens de lockdown

 

Gezien de recentelijk verstrengde maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zien wij ons bij Ide Automotive genoodzaakt onze dienstverlening aan te passen, maar NIET stop te zetten. Wij blijven dus – met enige wijzigingen – nog steeds tot uw dienst in al onze vestigingen!

Concreet houdt dit in:

  • Onze professionele klanten kunnen nog steeds bestellen en onze leveringsdiensten blijven ongewijzigd. Ook afhaling blijft mogelijk en de winkel blijft voor hen toegankelijk.

  • Onze particuliere klanten blijven welkom voor problemen met smartphone, tablets, etc. of om een nieuw toestel aan te kopen. Afhaling van eerder geplaatste bestellingen kan ook nog. Voor andere zaken kunnen wij hen helaas gedurende deze periode even niet bedienen in de winkel.

 

Graag vragen wij aan al onze klanten om bestellingen en vragen zoveel mogelijk online door te geven. Heeft u specifieke vragen, dan kunt u ons uiteraard ook telefonisch bereiken. Hieronder vindt u een overzicht van alle manieren waarop u ons kunt contacteren:

Wij danken u alvast voor uw begrip. Samen houden we elkaar veilig en gezond!

Team Ide Automotive